sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Tuotekehittämisen ammattilaisiksi

Kehitämme yhdessä prosesseja hyvän elämän aikaansaamiseksi. Mutta ei siinä suinkaan ole kaikki - samalla meistä tulee palvelutuotteiden kehittämisen ammattilaisia. Siitä syntyy aito jatkuvan kehittämisen kulttuuri. Neljä intensiivistä kohtaamista. Rajua työtä ja ajattelun avaamista.



1 kommentti:

  1. Hei!
    Te olette aloittaneet Serssijöinä elokuussa 2013! Minä hyppään kyytiin tammikuussa 2014 / Olen ohjaajana ja työnantajan edustajana mukana prosessissa. Nyt tammikuussa 2014, kun te olet jo hyvässä turbulenssissa (niin kuin olen asian nähnyt), minä vasta lähden mukaan... Olette tehneet hyvää työtä ja on mukava tutustua näihin sivuihinne... Tarkoitukseni on päästä täysillä mukaan, horjuttamatta teidän uskoa kehittämiseen... Siksi pyydän ymmärtämystä kaikilta, jos kommenttini ei satu, teidän mielestä, ihan nappiin... Minua saa ojentaa... Uskon kuitenkin, että pääsemme eteenpäin.

    Ohjaajana oleminen / näytöissä mukana oleminen on minulle siksikin kiintoisaa ja tärkeää, että suoritan parhaillaan näyttömestarikoulutusta OAMK:ssa. Sen tavoitteisiin kuuluu tutustuminen näyttötukintoihin, suorittamaan haastatteluja suorittajille, arvioijille, sekä näyttötutkinnon järjestäjille... Jos mahdollista, tulen tekemään omat opiskeluun liittyvät tehtävät teidän näyttöjen kautta... Minun pitää osoittaa osaamiseni, näyttötukintojen järjestämisen suunnittelusta, henkilökohtaistamisesta ja laadun varmistamisesta. Niin että, työhön! Terveisin Ritva Taivalkoski

    VastaaPoista