perjantai 16. elokuuta 2013

omskakas!

Lämmin kiitos kaikille kolmesta upeasta päivästä. Oli ilo tutustua teihin taivalkoskelaisiin ja saada olla osa tätä joukkoa. Sitä paljon puhuttua Ruotsi-Suomi-maaotteluhenkeä ei ollut kyllä yhtään ;)
Jaana ja Ville, onneksi nämä meidän säännölliset tapaamiset näyttävät jatkuvan!
Olen kiitollinen siitä, että olen saanut jälleen ravistelua. Olen jälleen innostuneesti täysin sekaisin!
Jaana, olet huippuravistelija :)
Asiakaslähtöisyys, työaika täysin asiakaslähtöisesti käytettynä, täysi elämä yhdessä....
Nämä asiat jäivät ravistelussa pinnalle. Nyt teen kovasti töitä se eteen, etteivät ne koskaan pääse pohjalle painumaankaan. Mullahan on ne ainakin sata tehtävää.......
Näin sairanhoitajana voisin sanoa, että mielestäni meidän ammattilaisten kyljessä tulisi lukea kehoitusteksti kuin yskänlääkepullossa konsanaan: Ravistettava! Ravistettava säännöllisesti!
Ootteko samaa mieltä?

6 kommenttia:

  1. Kiitos myös toisinpäin kuusamolaiset, olette mahtavaa porukkaa ja on hauska ajatella mitä kaikkea "reseptin"vaihdosta saadaan aikaan.
    Itellä naurattaa täsmäsanat "ajanhallintaa" työskentelyssä, totta mitä Jaana sanoi eihän aikaa voi hallita....Nyt on itellä hyvät ja odottavat fiilikset.....

    VastaaPoista
  2. Olen samaa mieltä Satun kanssa; ehdottomasti ravisteltava säännöllisesti!

    Ja kiitos minunkin puolestani, ihan kaikille upeille (tuleville) kehittäjille!
    Seuraavia koulutuspäiviä innolla odottaen :)

    VastaaPoista
  3. Ravistelu on tosiaan aika ajoin paikallaan ja Jaana on siinä hyvä, kuten huomasin jo ensimmäisellä tapaamisella helmikuussa. Tulinpahan niin hyvin ravistelluksi, ettei vielä yhdessä päivässä ole olo tasoittunut. Olen nimittäin yrittänyt asettua lomalaiseksi, mutta ajatukset surraa melkein koko ajan menneissä kolmessa päivässä. Eiköhän se siitä..

    Ajattelin antaa tämän touhun olla loman ajan, mutta en malttanut olla kurkkaamatta blogia ja kommentoimatta. Kiinnosti kokeilla, miten onnistuu, kun en ole ennen tällaista tehnyt.

    Kiitokset ja aurinkoiset syyskesän toivotukset kaikille! Nähhään!


    VastaaPoista
  4. Kyllä! Ravistaa ja ravistaa....
    Ajatukset ja monenlaiset tunteet vielä myllertää päätä, mutta jospa ne tässä joskus tasottus!
    Kiitos kaikille ja etenki kuusamolaisille. Oikeastihan me kuusamolaisista tykätään :)

    VastaaPoista
  5. Hei

    Kyllä kuusamolaiset ja taivalkoskelaiset pärjäävät keskenään, se tuli testattua...

    VastaaPoista
  6. Kyllä! Ravistelua tarvitaan... mutta ei liikaa ettei pää mene lopullisesti sekasi :) Kuusamolaiset !Tykkäämme teistä :)Minullakin oli ajatus antaa näitten kouluasioiden olla loman ajan, mutta kuinkas on käynytkään !!!! Joka päivä olen käynyt blogia kurkkaamassa ja saanut jopa kaksi tehtävää tehtyä :) Tai ainakin luulen että, olen ne tehnyt.. jos olen ymmärtänyt tehtävät oikein. Aurinkoista syksyä kaikille tomerille serssijöille ! Jaanan ja Villen kanssa nähdään varmaan nyt syyskuussa täällä Taivalkoskella.

    VastaaPoista