keskiviikko 28. elokuuta 2013

Tervehdys Taivalkosken serssijät

 
TaKun Uutta Työtä Taivalkoskelle –hanke on Taivalkosken merkittävin välityömarkkinatoimija ja harjoittaa ainoana myös työntekijöiden edelleensijoitusta. Hankkeen työtehtävistä merkittävä osa tehdään yhteistyössä kunnan kanssa. Työt ovat yleishyödyllisiä, viihtyvyyttä, ja vetovoimaa lisääviä. Hanketyöt ovat sellaisia, jotka eivät lain mukaan kuulu kunnan velvoitteisiin, mutta jotka lisäävät kuntalaisten hyvää elämää. Hankkeen yhteistyötahoina toimivat lisäksi Pohjois-Pohjanmaan ELY- keskus, Pohjois-Pohjanmaan TE- toimisto, Taivalkosken Matkailuyhdistys, Työllistämisen yhteistyöryhmä ja Taivalkosken alueella toimivat yhdistykset ja yritykset
Aikaisempina vuosina hanketyöt ovat keskittyneet lähinnä teknisen toimen eri tehtäviin. Uutta Työtä Taivalkoskelle- hankkeen tavoitteena on löytää hanketöitä myös sosiaali- ja terveystoimen toimialoilta.
Kartoitankin SOTE-puolen työllistämismahdollisuuksia Taivalkosken alueella.
Nyt teillä kehittäjinä on oiva tilaisuus pohtia omissa yksiköissänne ja kehityskohteissanne miten voisitte tätä resurssia hyödyntää ja tuoda hyvää elämää yksikkönne lisäksi myös meidän asiakkaillemme.
Jos ja kun hyviä ideoita mieleenne pulpahtaa, ottakaapa yhteyttä.

Juha Kehusmaa, työnohjaaja, Uutta Työtä Taivalkoskelle- hanke.


Voimistelu- ja Urheiluseura Taivalkosken Kuohu ry.

1 kommentti:

  1. Ottakaa taivalkoskelaiset koppi, kannattaa. Meillä vanhusyksiköissä on useita eri toimijoita, niin avotyötoiminnan, kuntouttavan työn ja erilaisten hankkeiden tiimoilta ja kyllä he tuovat arkeen rikkautta!

    VastaaPoista